PETTEMERSTRAAT 50 , 1823CW , ALKMAAr , nederland

+31 (0)72 - 561 40 87 info@ALKMAARSEGARAGE.NL

BANDENSERVICE VAN ALKMAARSE GARAGE

Autobanden zijn het enige contact tussen uw voertuig en het wegdek. Daardoor is het van levensbelang dat uw banden van goede kwaliteit zijn. Banden die versleten zijn - of niet goed in balans - vormen een gevaar voor u , inzittenden en de andere weggebruikers. Laat daarom regelmatig uw banden door ons controleren. Dit doen wij gratis.

Alkmaarse Garage is het betrouwbare en betaalbare adres bij u in de buurt voor al uw autozaken. Als autobandenspecialist kunnen wij u informeren over de juiste banden voor uw auto. Maar ook voor caravan of aanhangwagen banden kunt u hier terecht.

Wij beschikken over een uitgebreid en gevarieerd assortiment autobanden. Voor elke auto kan Alkmaarse Garage een passende en betaalbare oplossing bieden.

Ons assortiment bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van kwalitatieve topmerken en huismerken. Alle merken zijn doorAlkmaarse Garage geselecteerd op basis van veiligheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Want alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten.

.Maak een selectie uit ons assortiment en bestel via onze webshop of bel voor meer informatie over de door u gewenste banden en / of velgen!

VOOR UW GEMAK EEN SNELLE UITLEG

205De breedte van de band in mm.
55De hoogte/breedte verhouding van de band, in dit geval is dat 55%. De hoogte is hierbij de maat gemeten vanaf de velgrand tot aan het loopvlak.
RAfkorting van radiaalband. vroeger werden er ook diagonaalbanden (aanduiding – of d) gebruikt.
16Buitendiameter van de velg, uitgedrukt in inches. 1 inch is 2,54 cm.
91De load index. dit geeft het draagvermogen van een band (in kg) weer. 91 komt overeen met een draagvermogen van 615 kg.
HSnelheidsymbool. Dit geeft de maximale snelheid van een band aan. H staat voor 210 km/h.


NIEUWE EN GEBRUIKTE BANDEN

Wij vervangen , plaatsen , balanceren en lijnen alles voor u uit tegen de laagste prijs!
Alles kan op locatie, u kunt tijdens een afspraak wachten op uw auto. Of u kunt zonder afspraak komen, wat geen enkel probleem maar we kunnen dan niet garanderen dat we binnen een uur klaar zijn.

Nieuwe- en tweedehands (voldoen aan apk eisen) banden tegen de allerlaagste prijzen in combinatie met een volledig pakket, plaatsen, uitlijnen, balanceren, remschijfen afdraaien en indien gewenst een leen/huurauto tegen bodemtarieven!